top of page

ReceiptHero

Kestävämpään kulutukseen kannustava alusta

ReceiptHero on uudenlainen alusta, jonka avulla kuluttajat ja yritykset voivat siirtyä paperikuiteista eKuitteihin. Kun asiakas tekee ostoksen tuetussa toimipaikassa, uusi eKuitti tallentuu sovellukseen automaattisesti. Kohtuuttomasti paperia tuhlaavat kuitit ovat pian historiaa – ratkaisu löytyy digitaalisista kuiteista.


ReceiptHero vaikuttaa Instagramissa

Toteutin sisältösuunnitelman ReceiptHeron uudelle Instagram-tilille. Lisäksi tein heille somesisällöntuotantoa, jonka ansiosta tilin orgaaninen näkyvyys ja sitoutuneisuus saatiin kasvuun.

"Kasvuyrityksessä tilanteet ja fokus elävät jatkuvasti. Siksi Miian joustavuudesta onkin ollut meille suunnatonta apua. Hän on hyvin tavoitettavissa ja ottaa hetkessä koppia uusista asioista.


Miia ei pelkästään paneudu somessa saavutettuihin tuloksiin, vaan keksii lisäksi kehitettävää ja kokoaa hyödyllisiä raportteja. Kuukausittainen someraportti auttaa meitä pitämään kokonaiskuvan kirkkaana.


Parasta on myös se, miten itsenäisesti Miia työskentelee. Yhteistyömme on ollut asiantuntevaa, mutta samalla rennon mukavaa! Olemme löytäneet luottokumppanin sisällöntuotantoon."


Minttu

Marketing & Communications Manager, ReceiptHero

Somesisällöt

bottom of page