top of page

Aloita digibisnes – ja löydä unelmoimasi vapaus 

Kipinä vapauteen -työkirja auttaa sinua löytämään itseäsi innostavan digibisnesidean ja opastaa ensiaskeleissa yrityksen perustamisessa. Tulet kulkemaan askel askeleelta kohti omannäköistä elämää, jossa heräät huoletta uuteen päivään – ilman herätyskelloa, ilman määrättyjä työaikoja sekä ilman rajoitteita työlokaation suhteen.

Tuntuuko arkesi loputtomalta ponnistelulta? Kenties kävelet tympääntyneenä toimistolle päivä toisensa jälkeen haaveillen oman digibisneksen perustamisesta... Mutta et tiedä mistä aloittaisit. Ajatus yrittäjänä tai freelancerina toimimisesta tuntuu vain etäiseltä unelmalta, koska kaipaisit selkeää opastusta ensiaskeleiden kanssa.

Kirjan kirjoittaja Miia nojaa Lissabonin kaduilla keltaista raitiovaunua vasten.

Palkkatyöläisestä kohti menestyksekästä digiyrittäjyyttä 

Muutama vuosi sitten sain itse tarpeekseni palkkatyön rajoitteista. Koin työpäivien vievän paljon enemmän kuin antavan – päätin viimeinkin vaihtaa kaiken stressin ja suorituskeskeisyyden vapaaseen, omannäköiseen elämään. Se että uskalsin aloittaa digiyrittäjänä ja toteuttaa unelmani, jota olin pyöritellyt mielessäni vuosikaudet, oli paras päätös ikinä.

 

Nykyään inspiroin ja opastan myös muita suuntaamaan rohkeasti kohti uutta ja luomaan itseä innostavan digibisneksen. Jaan uudessa työkirjassani käytännön vinkkejä, omia kokemuksiani sekä konkreettisia askeleita, joiden avulla aloitat matkasi uutena digiyrittäjänä onnistuneesti. 

Aloita digibisnesintohimosi parissa!

Lähikuva työpisteestä, jolla nainen kirjoittaa muistiinpanoja vihkoon.
Koko oppaan sisällysluettelo.
Rannalla uimapuvussa istuva nainen, joka katsoo auringonlaskua.

Työkirjani avulla tunnistat mitä kaipaat lisää elämääsi, löydät omalta tuntuvan ja sinua innostavan bisnesidean sekä otat ensiaskeleesi digiyrittäjänä. Mukana on muun muassa nämä ja paljon muuta:
 

  • Neuvot omien vahvuuksien selvittämiseen

  • Unelmakartta

  • Vapauskaavio 

  • 20 valmista digibisnesideaa

  • Vinkkejä digiyrittäjyyden alkutaipaleelle 

  • 8 askeleen toimintasuunnitelma 

  • Vinkkejä uuden arjen järjestämiseen 
     

Jokaisen luvun lopussa on myös tarkistuslista, jotta todella etenet konkreettisin askelin kohti unelmaasi. Kun selvität heti alussa toiveesi sekä motivaatiosi muutoksen taustalla ja noudatat työkirjan selkeitä vaiheita, tulet luomaan menestyvän digibisneksen omilla ehdoillasi.

Kipinä vapauteen
-työkirja

Tosi selkeä ja innostava setti digibisneksen aloittamisesta. Aloin heti pyörittelemään ideoita ja raapustamaan omia suunnitelmia ylös. Mieltä avaava ja motivoiva! 

Veera

- Yrittäjyydestä haaveileva lähihoitaja 

Visuaalisesti kaunis, miellyttävä ja helppolukuinen työkirja! Kaikki tehtävät oli selkeitä ja niitä oli helppo lähteä tekemään matalalla kynnyksellä.

Ramona

- Toimistotyöntekijä markkinointitaustalla

Tältä päiväsi voisivat näyttää...

Tiedän miten turhauttavalta paikallaan junnaaminen tuntuu, kun ei osaa päättää mistä lähtisi liikkeelle. Tiedän myös miten huikealta tuntuu, kun onnistuu toimimaan ja ylittämään itsensä.

Kysymys kuuluu: kumman sinä aiot valita? Jos et tee mitään, tulee arkesi jatkumaan tismalleen samanlaisena. Mutta jos aloitat nyt, tulee elämäsi muuttumaan täysin.

Digiyrittäjänä pääset nauttimaan uudenlaisesta vapaudesta, päättämään itse kaikista asioista ja auttamaan muita työskennellen oman intohimosi parissa. 

Vuoristomaisemien läpi kulkeva lenkkipolku, jolta näkyy meri.
Nainen juoksemassa auringonlaskun aikaan rannalla.
Diginomadin työpiste ulkomailla kahvilassa.
Sähköisen työkirjan kansikuva, jossa on vapautuneesti vuoristomaisemissa kävelevä nainen.
Työkirjan alkusanat , jotka inspiroivat aloittamaan oman digibisneksen.

Kipinä vapauteen -työkirja auttaa sinua löytämään itseäsi innostavan digibisnesidean ja opastaa ensiaskeleissa yrityksen perustamisessa. Tulet kulkemaan askel askeleelta kohti omannäköistä elämää, jossa heräät huoletta uuteen päivään – ilman herätyskelloa, ilman määrättyjä työaikoja sekä ilman rajoitteita työlokaation suhteen.

Aloita digibisnes –löydä unelmoimasi vapaus

Aloitadigibisneslöydä unelmoimasivapaus

bottom of page